آجررنگ و نقاشی ساختمانفن اسکلت فلزیفن بازسازی ساختمانفن ساخت و سازفن طراحی سازهمدیریت بجرانوبلاگ

آسانسور کارگاهی:

ساخت ویلا

آسانسور کارگاهی

آسانسور کارگاهی یک آسانسور بسیار مفید و مقرون به صرفه و با ایمنی بالا می باشد که زمان ساخت در ساختمان جهت حمل مصالح ساختمانی  و نفرات استفاده می گردد.

این آسانسور محدودیت ارتفاع ندارد و آسانسور مصالح بر را می توان برای برج های بلند مرتبه استفاده کرد.

مشخصات

ظرفیت بالابر مصالح از kg 500 الی kg 3000 می باشد.

سرعت حرکت m/s 2/0 الی m/s 6/0 می باشد.

دارای کابین تمام فلزی با فنس یا ورق پانچ شده و درب آکاردئونی می باشد.

ابعاد کابین با توجه به ابعاد چاهک ساخته می گردد.

سیستم حرکت به صورت کششی با وینچ می باشد.

دارای سیستم ایمنی ترمز پاراشوت است که در صورتی که سرعت آسانسور کارگاهی بیشتر از حد مجاز گردد ترمز به صورت خودکار عمل  نموده و مانع سقوط می گردد.

سیستم اضافه بار (over Load): این سیستم الکترونیکی عمل نموده و در صورتی که وزن بار قرار داده شده در آسانسور بیشتر از وزن تعریف  شده باشد سیستم اضافه بار عمول نموده و مانع حرکت کابین می گردد.

ترمز الکترومغناطیسی پشت الکتروموتور نصب می گردد که برای توقف به موقع بالابر کارگاهی در سر ایستگاه لازم می باشد و جلوگیری از  برگشت کابین به پایین در هنگام زیر بار بودن می کند.

انواع آسانسور کارگاهی

۱.آسانسور کارگاهی که درون چاهک آسانسور نصب می گردد و ریل های آن  T9 با T16 استاندارد آسانسور می باشد که موجب حرکت نرم و ایمن می شوند.

۲.آسانسور کارگاهی که بر روی نمای ساختمان نصب می گردد و دارای قطعات ۳ متری می باشد که روی یک دیگر مونتاژ می گردد. سیستم حرکت آن ها کششی یا با راک و پنیون می باشد.

در پایان عملیات ساختمان این آسانسور کارگاهی از چاهک خارج و آسانسور مسافر بر اصلی نصب می گردد.

طراحی ویلا مدرن

در روند فروش آسانسور کارگاهی ،چه نو و چه دسته دوم گاهی دیده شده که در امر ایمنی،به دلیل تسریع و سود دهی و مسائل اقتصادی،کوتاهی و مضایغاتی صورت گرفته میشود که حوادث جانی جبران ناپذیر و مالی  سنگینی را در پی خاهد داشت .

در اینجا با تعدادی از قطعات و موارد ضروری در امر ایمنی آسانسور کارگاهی اشنا میشویم:

  1. نرده امگا :تنها جایگاه ورود و خروج از پیش تعیین شده در هر طبقه که دارای نرده ای امگا شکل میباشد که با پایین و بالا بودن ان ،مسیر باز یا بسته میشود که از ورود  بی مورد و نا بهنگام اشخاص و یا اشیا  به مسیر عبور آسانسور کارگاهی جلو گیری می کند.
  2. حفاظ پیرامون:تعیین کننده محل استقرار آسانسور کارگاهی که از ورود و توقف افراد در ان محل جلوگیری میکند.(برای جلوگیری ازبرخورد با افراد و اجسامی که احتمالاً در منطقه و محدوده آسانسور کارگاهی هنگام پایین آمدن دستگاه می باشند لازم و ضروری است.
  3. سری لیمیت سوئیچ های ایمنی:بجز اینکه در ابتدا و انتهای مسیر وجود این لیمیت سوئیچها امری عادی است ، نسب بر روی درب ورود کابین نیز  از ضرورت های ایمنی در اسانسور کارگاهی می باشد که باعث جلو گیری از انواع حوادث منجر به سقوط میشود.
  4. پاراشوت:سیستم جلو گیری از سقوط که باید با حضور مسئول کارگاه پس از نصب آسانسور کارگاهی تست و چگونگی عمل کرد ان توسط فروشنده تحویل داده شود.
  5.  قطعه محدودکننده انتهای مسیر (کلگی):قطعه است که بصورت مکانیکال و نه بصورت الکترونیکی باعث پایان دادن ادامه حرکت و خارج نشدن دستگاه از بالای مسیر به علت عمل نکردن لیمیت سوئیچ انتهای  مسیر، میشود.یعنی اگر به هر دلیلی لیمیت سوئیچ های انتهای مسیر نیز عمل نکردند ، عامل بازدارنده ای دیگری  وجود دارد که مانع آویزان شدن کابین از منتهاعلیه بالای برج شود .

منبع :  ساخت و ساز ایران

Related Articles

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back to top button