ابزار آلات ساختمانیفن محوطه سازیوبلاگ

انواع آبشار در شهر ها !

ساخت ویلا روستایی

انواع آبنماهای دیواری از لحاظ شکل ظاهر

انواع آبنماهای دیواری موجود در بازار را می توان از لحاظ شکل ظاهری به دو نمونه پر فروش و محبوب تقسیم کرد. این آبنماها در جاهای مختلف قابل اجرا هستند. اگر دقت کرده باشید، این آبنماها در مراکز خرید، مجتمع های تجاری و محوطه اماکن دیدنی زیاد کاربرد دارند.

آبنمای دیواری پرده ای

هترین فصل برای سفر به آبشار هفت چشمه

بهترین زمان برای دیدن آبشار هفت چشمه فصل تابستان است و بازدید از آن در فصول بارندگی به علت بالا آمدن سطح آب مناسب نیست و عبور از بین صخره‌ها بسیار سخت خواهد بود.
در فصل تابستان امکان این را دارید که از هوای خنک و مطبوع منطقه لذت ببرید و آب‌بازی کنید. اما در فصول پاییز و زمستان آب رودخانه و آبشار به شدت سرد است.

نوشته های مشابه

تور هفت چشمه

برای این که مسیر را گم نکنید و از تجربه افرادی که در این مسیر تجربه دارند استفاده کنید، تور هفت چشمه یک گزینه مناسب خواهد بود. بهتر است برای سفر به این منطقه از تور یک روزه و یا تورهای طبیعت گردی استفاده کنید. زیرا ممکن است با مشکلات و مسائلی در طول مسیر خود روبه رو شوید که رفع آن‌ها به تنهایی برای شما امکان‌پذیر نباشد.
این آبشار زیبا و همچنین آبشارهای مجاور آن بر زیبایی طبیعت این ناحیه افزوده است، به طور ویژه در فصل تابستان با طبیعتی خاص و منحصر به فرد مواجه می‌شوید و می‌توانید لذت بیشتری از سفر خود ببرید.

اگر تجهیزات مناسبی ندارید و قصدتان صرفا لذت بردن از منظره است، پیشنهاد می‌کنیم که در نیمه دوم سال از این آبشار بازدید نکنید. البته در ماه‌های گرم سال آبشار کم آب‌تر است ولی ایمنی بیشتری برای دسترسی به آن وجود دارد.

یک نوع پر طرفدار آبنمای دیواری به صورت پرده ای است، نحوه عملکرد این نوع آبنما به این شکل است که یک یا دو لوله با حفره ها زیاد به صورت افقی روی پایه ایجاد می شوند.

وقتی آب با فشار زیاد، به کمک پمپ که در قسمت پایین یا پشت قرارگرفته شده به مقدار یکسان خارج می شود به شکل پرده ای زیبا از آب نمایش داده می شود.

شفافیت این پرده از جنس آب توجه افراد را به خود جلب می کند. برای ایجاد آبنمای پرده ای احتیاج به مساحت بیشتری نسبت به سایر آبنماها است تا کار زیباتری داشته باشیم.

طراحی نقشه ویلا 

آبنمای دیواری مخزن دار

این نوع آبنمای دیواری به دلیل داشتن یک مخزن درونی برای گردش آب، یک پمپ جداگانه دارد. استفاده از این آبنماها برای فضای داخلی خانه نیز مناسب هستند و از لحاظ قیمت نیز نسبت به مدل های دیگر آبنمای دیواریپایین تر می باشند. جنس این آبنماها عمدتا از سرامیک، سنگ و فایبرگلاس است.

آبشار پونه‌زار تا دره بید سوخته کجاست؟

آبشار پونه‌زار در غرب استان اصفهان و در نزدیکی فریدون‌شهر قرار دارد.

برای رفتن به این منطقه باید از تهران به سمت سلفچگان حرکت کنید و سپس مسیرتان را به سمت داران ادامه بدهید. این آبشار بعد از روستای پشت کوه واقع شده است.

در این مسیر، پس از عبور از فریدون‌شهر به یک سه راهی می‌رسید که سمت راست آن به طرف پونه‌زار می‌رود. بعد از دیدن تابلوی آبشار باید وسیله نقلیه را پارک کنید و بقیه راه را پیاده ادامه بدهید.

اخیرا در شهر “کون مینگ” واقع در استان “یون نان”-چین- آبشار دست ساخته بشری افتتاح شده که ۳۹۶ متر پهنا دارد. این آبشار قادر است ۱۰ میلیون فوت مکعب آب را از رودخانه “نیولان” به دریاچه “دیانچی” منتقل می کند.

چین به تازگی آبشاری مصنوعی را ساخته که در شهر کونمینگ Kunming)) استان یونان Yunnan)) قرار دارد. این آبشار که ساخت آن حدود سه سال به طول انجامید، دارای عرضی حدود ۱۳۰۰ فوت (۳۹۶.۲۴ متر)است که افق زیبای آن دور نما و جلوه ای زیبا به این شهر بخشیده است. هزینه ساخت این پروژه حدود ۱.۱ میلیون یوآن (حدود ۱۷۰ میلیون دلار آمریکا)بوده است که هدف از ساخت آن ارائه پارک کوچکی با مناظر دیدنی است که بازدید از آن برای عموم آزاد است.

ساخت آبشار ۳ سال طول کشیده و همچنین در حدود ۱۱۷ میلیون دلار هزینه شده و با وجود ظاهر زیبایی که دارد اما برای مواقع ضروری تامین آب ساخته شده است. در حدود ۶۰ درصد آب های زیر زمینی چین آلوده هستند و مردم شهرهای پرجمعیت برای مصرف آب آن را جوشانده یا بطری های آماده خریداری می کنند. بنابراین ساخت این آبشار علاوه بر ایجاد آمادگی برای دوران کمبود آب، جنبه توریستی برای جنوب غربی چین نیز دارد.

به فاصله حدود ۳۰ دقیقه پیاده‌روی در این مسیر، در نزدیکی روستای دربند، به این آبشار می‌رسید. اگر از این منطقه به سمت دره‌بید و گلپایگان حرکت کنید، به دامنه‌های گلستان‌کوه خوانسار و دشت لاله‌های واژگون می‌رسید.

فصل بهار تنها فرصتی است که می‌توان لاله‌های این ناحیه را دید.

بشار گزو از آبشار های معروف استان مازندران است و حدود ۴۸ متر ارتفاع دارد و یکی از آبشار های بلند منطقه قلمداد می شود. گزو در کنار امامزاده ای با همین نام یعنی امام زاده گزو قرار گرفته که معروف به سه بزرگوار نیز هست. گزو از ۲ آبشار تشکیل شده که آبشار اول کوچک تر و حدود ۵ متر و آبشار دوم ۴۳ متر ارتفاع دارد.

دسترسی به آبشار گزو

رسیدن به آبشار کمی طولانی ست و یک طبیعت گردی یا بهتربگوییم پیمایش سبک طولانی را طلب می کند.اما با ماشین، ابتدا باید ۴۰ کیلومتر جاده آسالت نشده را با ماشین مناسب طبیعت طی کنید و سپس در حوالی امام زاده گزو ماشین در پارکینگ امامزاده پارک کنید. بعد از نیم ساعت پیاده روی به آبشار خواهید رسید.

مشخصات کامل برج ها

نوع کاربری: مسکونی متراژ زمین: ۱۵۰۰۰ مترمربع
متراژ زیربنا: ۸۰۰۰ مترمربع
تعداد واحد مسکونی: ۲۰۱ واحد
تعداد طبقات : ۱۷ و ۱۸ سقف
تعداد طبقات مسکونی: ۱۴ و ۱۵ طبقه
تعداد طبقات پارکینگ: ۲ طبقه
متراژ مفید واحدها:  ۱۵۵ الی ۳۷۰ متری
سیستم گرمایشی/سرمایشی: مرکزی
تعداد پارکینگ: ۴۰۶
وضعیت پروژه: اجرای مراحل نازک کاری
منبع :  فن ساختمان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا