فن ساخت و ساز

ساخت و ساز ارزان شد + قیمت مصالح و سقف عرشه فولادی

راهکارهای کاهش هزینه ساخت و ساز

به گزارش گروه ساختمانبا افزایش هزینه های  ساخت و ساز خانه بسیاری از مردم به دنبال راهکارهای کاهش هزینه ساخت و ساز می باشند. که در زیر به آن اشاره می کنیم

۱.استفاده از مصالح ارزان قیمت

استفاده از مصالح ارزان قیمت در دسترس باکیفیت، می‌تواند یکی از راهکارهای کاهش هزینه ساخت و ساز خانه باشد. به عنوان مثال، استفاده از سیمان به جای سنگ، استفاده از دیوارهای گچی به جای دیوارهای بتنی و یا استفاده از پنجره‌های PVC به جای پنجره‌های چوبی، هزینه ساخت و ساز را کاهش می‌دهد.

۲.استفاده از طراحی ساده

با استفاده ازطراحی ساده و کم هزینه می‌توان باعث کاهش هزینه ساخت و ساز خانه شد. طراحی ساده به معنای استفاده از جزئیات ساده و عدم استفاده از اجزای پیچیده است. همچنین، استفاده از طراحی‌های به روز و کلاسیک ساده نیز می‌تواند  در کاهش هزینه های ساخت به شما کمک کند.

۳.استفاده مجدد از تحهیزات

دوباره استفاده کردن از وسیال و تجهیزات ساختمانی نیز می‌تواند به کاهش هزینه‌های ساخت و ساز کمک کند. به عنوان مثال، می‌توانید از دریا پنجره‌هایی که از ساختمان قدیمی خود باقی مانده‌اند، استفاده کنید. این کا، هزینه خرید و نصب درب یا پنجره را کاهش می‌دهد.

۴.کمک گرفتن از معماران ماهر و متخصص

معماران ماهر و متخصص می‌توانند از طریق اطلاعات و تجربه های خود در بازار ساخت و ساز به شما کمک کنند تا هزینه‌های ساخت را کاهش دهید. معماران با ارائه تجربه  وبراوردهای خود می‌توانند به شما راهنمایی کنند که چگونه بتوانید با هزینه کمتری و یا کاهش هزینه ساخت و ساز خانه مورد نظر خود را بسازید.

۵. کاهش هزینه‌های نگهداری

هزینه‌های نگهداری خانه نیز می‌تواند در هزینه‌های ساخت و ساز تاثیرگذار باشد. برای کاهش هزینه‌های نگهداری، می‌توانید از مصالحی استفاده کنید که نیاز به نگهداری کمتری دارند. همچنین، انتخاب رنگ‌هایی که نیاز به پوشش کمتری دارند می‌تواند در هزینه‌های نگهداری صرفه‌جویی کند.

هزینه اجرای سقف عرشه فولادی – تصویر ۲

قیمت اجرای سقف عرشه فولادی

سقف عرشه فولادی از ۵ جز اصلی شامل ورق فولادی، بتن، میلگرد، گلمیخ و فلاشینگ تشکیل شده است. جهت تهیه، حمل‌ونقل، انبار و اجرای هر المان، از نیروی کار، ماشین‌آلات و تجهیزات خاصی استفاده می‌شود. هزینه تمام‌ شده در اجرای سقف عرشه فولادی از محاسبه و جمع قیمت تک‌ تک این اجزا وعملیات‌هایی که طی انتقال و نصب آن‌ها صورت می‌گیرد، به‌دست می‌آید.برای اطلاعات بیشتر درمورد اجرای سقف عرشه فولادی می توانید به سایت آسمان خراش مراجعه کنید.

عوامل موثر بر قیمت سقف عرشه فولادی

عوامل محسوسی وجود دارد که میتواند بر هزینه اجرا این نوع سقف ها تاثیرگزار باشد، از جمله این موارد می توان به موارد زیر اشاره کرد:

۱.نوع سفارشی سقف عرشه فولادی

از عوامل پنهان موثر بر قیمت سقف عرشه فولادی، می توان سفارش‌های خاصی مانند مشبکی یا سلولی بودن عرشه فولادی را نام برد، این نوع سقف ها زمان تحویل طولانی‌تری دارند و همچنین هزینه هر متر مربع آن ها نیز بیشتر است. زیرا این انواع خاص فقط به طور سفارشی برای هر پروژه ساخته می‌شوند.

۲.متراژ پروژه

بر اساس میزان مساحت پروژه قیمت متفاوت خواهد بود. هرچه مساحت کار شما بیشتر باشد، به ازای هر متر مربع هزینه کمتری پرداخت خواهید کرد. به عنوان مثال، اگر پروژه شما ۲۰۰۰ متر باشد، هزینه اجرای آن در مقایسه با پروژه با مساحت ۲۰۰ متر مربع، کمتر می شود. اگر پروژه شما چند صد متر مربع در مقابل چند هزار متر مربع باشد، تفاوت قیمت در هر متر مربع را مشاهده خواهید کرد.

۳.اندازه، برش سفارشی و هزینه مربوط به ضایعات

تولید ورق های عرشه های فولادی در اندازه و طول های متفاوت انجام می گیرد، به دلیل تولید و برش این ورق ها در کارخانه، ضایعات کاهش می یابد. مورد دیگر برش های سفارشی است که ممکن است در پروژه به آن ابعاد سفارشی نیاز داشته باشید که برای شما هزینه ی بیشتری خواهد داشت.

اجرای سقف عرشه فولادی – تصویر ۳

محاسبه هزینه اجرای سقف عرشه فولادی

۱.هزینه ورق فولادی گالوانیزه

اصلی‌ترین و پرهزینه‌ترین جزء در سقف‌های عرشه فولادی است که تقریبا ۶۰ درصد کل هزینه را به خود اختصاص می‌دهند، ورق گالوانیزه است که توسط چند کارخانه در کشور تولید می‌شوند و یا به صورت وارداتی در بازار ایران موجودند. ورق‌های گالونیزه از ۰.۸ تا ۱.۲ میلی‌متر ضخامت دارند و قیمت تمام‌شده آن‌ها به ازای هر متر مربع، از حاصل ضرب وزن به کار رفته در یک مترمربع سطح در قیمت واحد کیلوگرم ورق محاسبه می‌شود.

۲.هزینه بتن مصرفی

به طور تقریبی در هر مترمربع از سقف عرشه فولادی، ۰.۱۱ مترمکعب بتن لازم است و هزینه‌ تأمین بتن به طور میانگین ۱۱ درصد از هزینه اجرا را به خود اختصاص می‌دهد. این درصد می‌تواند در اثر افزایش پوشش بتن روی میلگرد و ورق تغییر کند و به ۰.۱۴ مترمکعب در هر مترمربع سقف نیز برسد.

۳.هزینه آرماتور حرارتی

آرماتورهای حرارتی به صورت میلگردهای شاخه‌ای آجدار ۸ و ۱۰ و یا به صورت شبکه‌ای از مش آماده بافته‌شده در سقف به کار می‌روند. این میلگردها تقریبا ۱۳ درصد از هزینه کل را به خود اختصاص می‌دهند. اعداد چشمه‌ها در هر شبکه بر اساس فواصل دهانه‌ها، کاربری ساختمان و میزان بار زنده تعیین می‌شود.

۴.هزینه گلمیخ و شعله‌پوش سرامیکی

در سقف‌های عرشه فولادی در هر مترمربع به طور میانگین ۲.۲ عدد گلمیخ مصرف می‌شود. این آیتم به طور تقریبی ۴ درصد از هزینه کل را به خود اختصاص می‌دهد. به‌ منظور جلوگیری از پاشش مواد مذاب در حین جوشکاری گلمیخ به ورق، از شعله‌پوش سرامیکی استفاده می‌شود که یکی از اجزای موقت تا زمان آرماتوربندی به شمار می‌آید.

۵.هزینه فلاشینگ دوربند و تسمه

فلاشینگ دوربند عضوی از جنس ورق گالوانیزه دوخم است که ۱۳ سانتی‌متر ارتفاع و ۰.۵ میلی‌متر ضخامت دارد. به طور تقریبی ۲ درصد از کل هزینه اجرای این سقف ها به فلاشینگ و تسمه‌های مهاری اختصاص دارد.

۶.هزینه میخ و چاشنی انفجاری

این وسیله جهت تثبیت ورق‌ها بر روی اسکلت سازه به کار می‌رود و ۲ درصد از کل هزینه را شامل می‌شود. در هر مترمربع از ورق حدودا ۲ تا ۳ عدد میخ و چاشنی استفاده می‌شود.

۷.هزینه دستمزد اجرا و حمل‌ و نقل

دستمزد اجرا و حمل‌ونقل در مناطق مختلف، پروژه‌های متفاوت، شرکت پیمانکار و بر اساس میزان مهارت نیروی کار ممکن است تغییر کند. دستمزد اجرا به طور میانگین ۶ درصد از کل هزینه را شامل می‌شود. لازم به ذکر است که اکثر شرکت ها می توانند تحویل را با هزینه اضافی ارائه دهند.

هزینه سقف عرشه فولادی – تصویر ۴

هزینه‌های مربوط به انتقال و نصب اجزای سقف عرشه فولادی شامل موارد زیر می شود:

  • هزینه بارگیری و حمل مصالح (ورق عرشه فولادی، گلمیخ و …) به محل پروژه
  • هزینه حمل ورق‌ها به طبقات با جرثقیل
  • دستمزد پخش، تثبیت و فیکس ورق گالوانیزه
  • دستمزد نصب فلاشینگ‌ها به همراه تسمه مهار
  • هزینه حمل ورق‌ها به طبقات با جرثقیل
  • دستمزد جوشکاری گلمیخ‌ها به ورق فولادی با دستگاه استادولینگ
  • دستمزد اجرای آرماتوربندی
  • دستمزد بتن‌ریزی و پرداخت آن

سخن پایانی

هزینه اجرای سقف عرشه فولادی با محاسبه قیمت اجزا و دستمزد اجرای هر عملیات به دست می‌آید. البته به دلیل نوسانات قیمت مصالح در بازار، هزینه اجرای این نوع سقف‌ها به طور مرتب و روزانه در حال تغییر است. میزان تقاضا، نوسانات ارز، رده بتن، ضخامت، ابعاد، کارخانه‌ تولیدکننده، طول گام و … از مهم‌ترین عوامل تاثیرگذار بر هزینه اجرای این سقف ها به حساب می‌آیند. جهت اطلاع از هزینه های به روز ساخت و ساز و آشنایی بیشتر با انواع سقف و به خصوص سقف عرشه فولادی و اجرای آن، همراه آسمان خراش باشید.

توجه : این مطلب، یک تبلیغ رپورتاژ بوده و فوت و فن ساختمان در محتوا و محصولات آن هیچگونه نظری و مسئولیتی ندارد.

Related Articles

Back to top button